Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser

Velkommen til Birkinterior.dk

Når du handler på denne side, accepterer du automatisk nedenstående vilkår og betingelser.

GENERELLE OPLYSNINGER:

For at handle på BirkInterior.dk skal du være over 18 år og være i besiddelse af et gyldigt kreditkort. Når du bestiller en ordre, bekræfter du ligeledes, at alle oplysninger vedrørende din ordre er korrekte, at du er autoriseret bruger af kreditkortet, og at der er dækning for bestillingens beløb.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Når vi har accepteret din ordre, modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse, og dermed er en kontrakt mellem os indgået. Hvis du opdager en fejl i din placerede ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Vi tager forbehold for prisændringer og udsolgte varer.

Leveringstid 2-4 hverdage. Grundet travlhed kan der forekomme 1-2 dages yderligere leveringstid.

BIRK Interiør
Jægergårdsgade 5
8000 Aarhus C - Danmark
CVR nr: 42615048
Mail: mail@birkinterior.dk

 

ORDREBEHANDLING:

For at foretage et køb på BirkInterior.dk skal du indtaste dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse og betalingsoplysninger. Når betalingen er accepteret, modtager du en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet

BETALING:

Vi accepterer Visa, MasterCard, Paypal og Stripe.

Vores betalingssystem sender dig pr. automatik en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Det betyder, at en vare kan være udsolgt, selvom den kan bestilles i webshoppen. Derfor trækker vi først pengene fra din konto, den dag varerne sendes.

Alle priser der er vist i webshoppen er inklusiv moms og eksklusiv fragt og ekspedition. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

LEVERING:

Vi leverer i hele Danmark

Vi pakker og sender din ordre hurtigst muligt og levering sker med GLS Pakkeshop. Fragten beløber sig til ca 49 kr per forsendelse. Hvis du vil være sikker på at din ordre kommer frem på et bestemt tidspunkt, kan du kontakte os på BIRKinterior.dk. Bemærk at der ved ferie og ved højtider kan være længere leveringstid.

AFHENTNING:

Ved køb på BirkInterior.dk Webshop har du mulighed for at afhente dine købte varer i BIRK Interiørs fysiske butik, Jægergårdsgade 5, 8000 Aarhus C indenfor almindelig åbningstid. 

Vælger du at benytte dig af afhentning som leveringsform, får du direkte besked via email eller sms, hvornår din ordre er klar til afhentning i butikken. Husk at medbringe dit ordre nr.  

 

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET:

BirkInterior.dk yder 14 dages fuld returret. Perioden beregnes fra datoen, hvor varen modtages eller første leverance. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den.

Vær opmærksom på at du mister din fortrydelsesret hvis:

  • Varen ikke returneres komplet
  • Varens værdi er forringet
  • Varens emballage er brudt eller på anden måde åbnet og taget i brug.
  • Du bryder forseglingen på varer, som af hygiejnemæssige eller sundhedsbeskyttelse årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Ved returning af varer købt på BirkInterior.dk kan du enten returnere den i butikken eller sende den retur til os fra dit nærmeste posthus eller pakkeshop.

Du dækker selv alle omkostninger forbundet med returnering.

Varen sendes retur til:

BIRK Interiør
Jægergårdsgade 5
8000 Aarhus C - Danmark

OBS! Returvarer skal sendes direkte til butik, ikke til pakkeshop. Sendes de til pakkeshop, risikerer du at få dem retur, da vi ikke altid har mulighed for at afhente. 

Vær opmærksom på, at i forbindelse med returnering af en vare købt på BirkInterior.dk, skal du selv sørge for varen er forsvarligt pakket ind ved returnering.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET: 

Ved fortrydelse af dit køb, får du beløbet tilbagebetalt på dit benyttede kort ved købet senest 7 hverdage efter vi har modtaget dine returvarer.

Ved mistet fortrydelsesret, f.eks. i tilfælde af værdiforringelse (læs mere ved ovenstående punkt - fortrydelsesret) som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Fragtomkostninger refunderes ikke. 

 

REKLAMATIONSRET OG ANSVAR:

Vi har 24 måneders reklamationsret. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid, dvs inden 2 måneder efter, en evt. fejl eller mangel er konstateret.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Hos BirkInterior.dk tages der forbehold for eventuelle ændringer i form af tekniske fejl, udsolgte varer og mangler ved eller forsinkelse af leverance fra vores underleverandører. BIRKInterior.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser på levering. 

Selv om vi bestræber os på, at alle detaljer, beskrivelser og priser er korrekte, kan der desværre opstå fejl. Når vi opdager fejlen, vil vi informere dig hurtigst muligt, hvorefter du vil få mulighed for at bekræfte din ordre til den korrekte pris eller annullere den. 

Ved udsolgte varer, giver vi besked hurtigst muligt. 

LOV OG VÆRNETING:

BirkInterior.dk webshop er underlagt den danske ret’s handelsbetingelser. Ved uenighed mellem parter som ikke kan søges løst i mindelighed afgøres ved dansk domstol og med retten i Aarhus som værneting.